Home » » Data 100GB Hanya RM48 ! Ada PA Insuran Takaful, Infak, Unlimited Call Dan Boleh Kekal Nombor Lama Atau Baru !

Data 100GB Hanya RM48 ! Ada PA Insuran Takaful, Infak, Unlimited Call Dan Boleh Kekal Nombor Lama Atau Baru !


Pening bil pospaid asyik tertunggak, terguna lebih sokmo tiap-tiap bulan?. Atau serabut sebab tengah-tengah buat live FB, tengok video Youtube dan menonton movie di Netflix tiba-tiba data jem?. Letih, anak asyik call reload habis, kelas online jem asyik dok buffering sokmo-sokmo. Dah kalau gitu, gunakalah HALO GO sekarang. Pasti
mantap
sebab RM48 boleh dapat data internet 100GB, 5 GB hotspot, unllimited call ke mana-mana talian Boleh kekal nombor lama atau pun pilih empat nombor baharu kegemaran anda.


Kami proses dalam masa yang cepat, sepantas kilat. Jika gunakan bil, settle dulu baru register. Memang power !! Ramai tak percaya dan cuba test, tu yang berani cakap dan kempen tu. RM48 sebulan tau. Kalau nak sila hubungi saya cepat-cepat. Sapa nak jadi agen, untung lumayan menanti. Orang top up RM48 anda dapat RM4.80 up lagi. Kalau ada 100 orang? Pasif income setiap bulan nih.


Wah, ada yang hubungi saya kata kalau nak jadi Agen atau DEALER di seluruh Malaysia BOLEH ker? Apa plak tak boleh, warga asing pun boleh kalau ada pasport yang sah (PATI tak boleh lar) sebab kena SCAN barcode pasport. Anda nak jadi DELAER modal hanya RM50 jer, itu pun sebab kena beli 10 SIMCARD yang berharga RM5. Layak jadi usahawan telco untuk buat income PASIF. 


Ada target bulanan tak macam telco lain? Kat sini very simple, tak perlu ada target bulanan pun layak dapat keuntungan. So, anda tak ada tekanan perasaan kena capai target utk layak dapat income. Syaratnya anda guna jer RM48 setiap bulan untuk dapatkan 100GB data. Best kan, jangan berlengah lagi. PM kami laju2 yerk.


Cepat, jangan lepaskan peluang ini. Mana nak dapat, anda top up setiap bulan minima RM30 dan anda layak dapat PA Insuran Takaful. Memang berjiwa rakyat sungguh HALO GO  ini yer.


Selama bertahun-tahun anda guna macam-macam provider telco, belum pernah dapat offer macam ni kan?. So, bagus untuk anda yang tak ada insuran nyawa, terutamanya aanak-anak anda yang masih muda remaja. At least dia guna internet, top up bulan-bulan kalau berlaku kemalangan ada jugak insuran cover daripada tak ada langsungkan. Jadilah rakyat yang bijak bistari. Telco lain ada dapat insuran? Banyak dah duit bayar prepaid dan postpaid yang anda keluarkan.


Hebat
HALO GO ni, dahlah RM48 dapat 100GB kemudian ada pulak PA Insuran Zurich Takaful, Unlimited Call ke mana-mana talian. Ada pulak INFAK setiap kali kita reload. Memang brjiwa rakyat betul. Payah nak jumpa TELCO yang prihatin macam ni. Anda boleh KEKAL nombor lama, atau nombor baru (pilih 4 digit belakang). So, moh ubah kepada
HALO GO yang berjiwa rakyat mulai sekarang.


WOW, Insentif HALO GO dah mengatasi GAJI dan ELAUN Wakil Rakyat (ADUN) nih. Mantap. Ajak orang jadi pengguna HALO GO  jer SIAP dapat Data 100GB RM48, PA Insuran Takaful, Dapat INFAQ.. Sapa nak jadi DEALER.. PM yer. 


Modal hanya RM100 jerk. Anda boleh ajak ler kawan-kawan bertukar ke HALO GO. Ajak guna jer siap ada INSURAN lagi..memang susah nak LAP lar sebab bila anda reload, makan insuran jalan. Moh ler... Boleh kekal no lama atau nak nombor baru. 

Share this article :
SELAMAT DATANG KE CMK MALL
 
Customer Service | +6010 8672810 (WhatsApp Only)
Copyright © 2020. CMK MALL | All Rights Reserved